Oferte case de vacanta in Antalya


De ce sa-ti cumperi casa de vacanta in Antalya si ce trebuie sa stii inainte de a o cumpara

In istorie Antalya a fost un loc ravnit de multe civilizatii atrase de frumusetea naturala a acestei zone. Avantajul de a avea port cu deschidere la principalele rute navale l-au facut si mai atractiv.Dovada trecerii acestor civilizatii dateaza de-acum 200.000 ani descoperita in pestera Caraian situata la 30 km de Antalya. Fosile de hipopotam si alte animale de apa demonstreaza ca aceasta zona a fost sub apa cu mult timp in urma.

Aproape de pestera Caraian se afla vechiul oras Termessos cunoscut ca orasul pe care Alexandru cel Mare bu l-a putut cuceri.Ruinele acestui oras s-au conservat foarte bine pana in zilele noastre.

Clima acestui oras este foarte generoasa.300 de zile pe an sunt insorite temperatura medie fiind de 18.5 grade. Iernile sunt scurte si temperatura este placuta.

Soarele si marea sunt atractiile forte ale acestei statiuni insa sunt si alte posibiliati ce asteapta a fi descoperite. N-ati crede dar se poate schia in Antalya la Saklikent.Safari, rafting, drumetii ,parapanta sunt cateva din lucrurile pe care le puteti face in Antalya.

Ati vazut care sunt motivele pentru care Antalya a devenit a doua casa pentru multa lume. Din zi in zi mai multi cumparatori viziteaza Antalya cautand oportunitati de cumparare.

O zona foarte cautata este districtul Lara unde exista una din cele mai bune plaje de nisip avand si avantajul ca se afla la 15 min de centrul orasului.

In Antalya se poate trai in pace si liniste ca nicaieri in lume. Insa daca vreti sa cumparati o proprietate aveti in vedere urmatorii factori:

-trebuie sa inspectati cu atentia casa si acrtierul

-trebuie sa solicitati vanzatorului si alte referinte despre casa

-cat de departe este proprietatea de oras

-care sunt posibilitatile de transport public

-cam care sunt vecinii din cartier

-daca proprietatea are facilitati suplimentare:teren de tenic, piscina, loc de joaca pt copii etc

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu