Posibilitati de divertisment in Antalya


Posibilitati de divertisment in Antalya


Daca ati ales sa petreceti vacanta in statiunea turceasca Antalya nu va ganditi ca o sa leneviti la soare toata ziua , asta daca desigur nu doriti si altceva.

Pe langa plajele cu nispi fin Antalya va ofera o multime de alte atractii: scuba diving, navigatie, parapanta, rafting, alpinism, urmarire si multe alte activitati. Si pentru ca relieful este generos in aceasta statiune, dimineata poti face scufundari iar dupaamiaza poti schia. La cota 2500 te poti distra de minune.

Ca si alte orase turcesti, Antalya pastreaza urme ale civilizatiilor greaca si romana. Situri arheologice, monumente, case vechi amintesc de aceste civilizatii si reprezinta un punct de atractie pentru turisti.

Fiind o statiune de vacanta preferata de multi turisti, Antalya are o infrasctuctura bine dezvoltata. Restaurante, discoteci, magazine intalnesti la tot pasul pe strazile orasului. Portul vechi este un punct de atractie pentru plimbarile de seara insa si locul in care se desfasoara concerte si alte evenimente in aer liber pe timp de vara. Nu te poti plictisi aici ci dimpotriva nu stii pe care din modalitatile de divertisment s-o alegi.

Puteti iesi in afara orasului intr-o excursie si puteti vizita locuri interesante ca Aspendos, Perge, Manavgat, Side si Termessos situate la numai 55 km de Antalya.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu