Sapte motive pentru a planifica o vacanta in Antalya

Sapte motive pentru a vizita Antalya

Iata sapte motive pentru ati planifica o vacanta de neuitat in Antalya:

Plaje mediteraniene

Plajele Antalyei sunt deosebit de frumoase. Nisip fin si auriu, apa calda de culoare turcoaz te invita la innot. Sporturile de apa sunt foarte practicate atat de cunoscatori cat si de incepatorii care beneficiaza de lectii pentru toate tipurile de sporturi.

Oportunitati de sport

Puteti practica orice tip de sport de apa sau de uscat de la schi nautic la bungee jumping. Pescuit,plimbari cu barca, navigatie, alpinism, drumetii se pot practica tot timpul anului.

Situri arheologice.

In Antalya si in localitatile din jurul ei exista o multitudine de situri arheologice marturie a celor care au populat aceste zone in diferitele etape ale istoriei. Ruinele romane de la
Perge, Aspendos dar si de la Termessos oferă oportunităţi incredibile pentru a vedea situri arheologice unice. Nu ratati o vizita la Muzeul de Arheologie al Antalyei!

Bucataria traditionala - restaurante si cafenele

Strazi pline de cafenele dar si restaurante unde puteti gusta bucate traditionale turcesti inclusiv kebab

Cultura traditionala turca.

Desi se poate spune despre Antalya ca este o statiune turistica de lux, foarte moderna ,ea pastreaza intr-un fel unic cultura traditionala, obiceiurile populare care fac si mai atractiva aceasta destinatie.

Shopping.

Daca ajungeti in Antalya trebuie sa va faceti timp sa colindati magazinele, bazarurile, pietele si micile buticuri cu suveniruri pentru a duce celor dragi o mica amintire din vacanta.Daca vi se par scumpe unele lucruri e doar pentru ca cei care le vand doresc sa negocieze pretul.

Viata de noapte.

Viata de noapte in Antalya este variata si exuberanta. O cina romantica sau o seara de dans in club sunt oportunitati pe care statiunea vi le ofera.. Restaurantele si barurile sunt la fel de animate noaptea ca si ziua si va imbie cu muzica live si dansuri traditionale din buric. Antalya este un loc de vacanta pentru toate varstele fie ca vreti sa mergeti cu iubita,cu familia si copii,cu grupul de prieteni cu siguranta la intoarcere veti avea amintiri de neuitat.Si cu siguranta veti reveni.

Falcon Travel organizeaza in orice sezon din an sejururi de neuitat in Antalya.

Agentia de turism Falcon Travel
Bd. Tomis 132, Constanta
Telefon: 0241.61.61.37
Fax: 0241.61.61.37
Mobil: 0724. FALCON
E-mail: office@falcontravel.ro